• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Franz Ferdinand – Billy Goodbye (Премиера Хит)

Franz Ferdinand – Billy Goo

Шкотланѓаните Franz Ferdinand се враќаат на сцената со комплетно нова песна и нова компилација од нивни хитови. Новата песна се вика “Billy Goodbye, а компилацијата Hits to the Head и треба да излезе на пазарот на 11 март 2022 година преку издавачката куќа Domino.

© Radio Bravo - Kumanovo