• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Kamille – Weight Loss (Премиера Хит)

Добитничката на Brit Award, лондонската пејачка, текстописец и продуцент Camille Angelina Purcell или само Kamille продолжува со објавување на нови песни. Најновата нејзина нумера се вика “Weight Loss” и е наш Премиера Хит за овој викенд.

© Radio Bravo - Kumanovo