• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Muse – Kill Or Be Killed (Премиера Хит)

Kill or Be Killed” е 4-тата песна што излезе како сингл од претстојниот студиски албум Will of the People на англиската rock група Muse. Албумот треба да се појави на пазарот на 22 август 2022 година и е нивно 9-то студиско дело во кариерата.

© Radio Bravo - Kumanovo