• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Stereophonics – Hanging On Your Hinges (Премиера Хит)

Hanging On Your Hinges” е првиот официјален сингл на Stereophonics од нивниот 12-ти по ред студиски албум кој треба да излезе на 4 март 2022 година за издавачката куќа Ignition Records и ќе се вика Oochya!. Песната премиерно беше изведена во The Chris Evans Breakfast Show на Virgin Radio UK, а на YouTube премиерно беше објавено видеото со текстот.

© Radio Bravo - Kumanovo