• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Август 2002, го означи почетокот на најдоброто радио во кумановскиот етер – БРАВО Радио. Од ден на ден Радио БРАВО се повеќе го освојуваше епитетот на најслушано радио кое нуди повеќе од квалитетен, препознатлив музички програм.


Ваквиот имиџ го пронајде својот многуброен аудиториум како меѓу младата популација така и меѓу слушателите во најдобри години. Музичката програма на БРАВО Радио е комбинација од различни музички стилови, стари и нови.


Радио БРАВО ве следи 24 часа дневно: на работа, за време на извршување на вашите секојдевни обврски, додека одмарате, размислувате, се бакнувате, спиете, во топлина на вашиот интимен дом, во вашиот автомобил …


Со БРАВО Радио во секој момент се смеете, вовлечено е во секоја пора од секојдневниот живот. Невозможно да се избегне, возможно да се сака и да се биде зависен од него.
ТРД РАДИОБРАВО дооел Куманово

плоштад М. Тито бр.10 – шопинг центар Нама

1300 Куманово, Македонија

телефони:

+389(0)31 439 888

+389(0)31 439 887

+389(0)75 680 725

факс:

+389(0)31 439 887

e-mail:  mail@radiobravo.com.mk

© Radio Bravo - Kumanovo