• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

21 Vek – Uzasno Mi Falis (Премиера Хит)

“Ужасно ми фалиш“ e најновата песна на скопската група 21 век, составена од Васко Атанасоски-вокал, Дени Крстев-гитара и програмирање и Раде Јордановски-бас, членови на Bernays Propaganda, ХАХАХА, FxPxOx и My Tear. Нумерата ја следи и видео спот во режија на Милан Блажевски и е најава за нивниот трет албум “Си нацртав живот“, кој ќе биде издаден во септември.

© Radio Bravo - Kumanovo