• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

5 Seconds of Summer – Bad Omens (Премиера Хит)

Bad Omens” е најновата песна на австралиската pop rock група 5 Seconds of Summer. Композицијата е напишана од членовите Luke Hemmings, Ashton Irwin, James Abrahart, Sarah Hudson и Jason Evigan и е третиот сингл од нивниот претстоен 5-ти студиски албум насловен едноставно 5SOS5.

© Radio Bravo - Kumanovo