• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Adekunle Gold Feat. Pharrell Williams & Nile Rodgers – Falling Up (Браво Хит)

Falling Up” е песна на младиот перспективен и талентиран музичар од Нигерија, Adekunle Gold. Композицијата е снимена во соработка со светски познатиот Pharrell Williams и коосновачот на легендарните Chic, продуцентот, гитаристот и композиторот Nile Rodgers.

© Radio Bravo - Kumanovo