• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Alan Walker Feat. YUQI ((G)I-DLE), JVKE) – Fire! (Браво Хит)

Fire! e композиција на норвешкиот DJ и продуцент Alan Walker. Последниот Браво Хит за 2023 година е всушност ремиксот на оваа нумера во соработка со YUQI ((G)I-DLE), JVKE).

© Radio Bravo - Kumanovo