• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Alan Walker & Sophie Simmons – Lovesick (Браво Хит)

Норвешкиот DJ роден во Велика Британија, Alan Walker сними и објави нов сингл, овој пат во друштво на американската пејачка Sophie Simmons. Нумерата се вика “Lovesick” и официјално излезе на пазарот на 4 ноември 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo