• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Alesso & Katy Perry – When I’m Gone (Браво Хит)

When I’m Gone” е песна на шведскиот DJ Alesso и американската пејачка Katy Perry, објавен во последните денови од 2021 година преку PM Records.

© Radio Bravo - Kumanovo