• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alfie Templeman – Colour Me Blue (Премиера Хит)

Colour Me Blue” e песна на британскиот пејач и продуцент Alfie Templeman. Нумерата ќе биде дел од неговиот претстоен дебитантски студиски албум Mellow Moon, кој треба да излезе на 27 мај 2022 година преку Chess Club Records.

© Radio Bravo - Kumanovo