• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alicia Keys – Only You (Unlocked) (Премиера Хит)

Alicia Keys со издавање на својот 8-ми студиски албум Keys го објави и синглот со песната Only You (Unlocked). Нумерата е на вториот дел од албумот Side Two – Unlocked, а има и свој оргинал на првата страна Side One – Originals.

© Radio Bravo - Kumanovo