• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Anne-Marie Feat. Shania Twain – Unhealthy (Браво Хит)

Anne-Marie ги здружи своите сили со country музичката легенда Shania Twain и заедно ја снимија нумерата ‘Unhealthy’. Песната ќе биде дел од претстојнииот трети студиски албум на Anne-Marie со исто име, кој треба да излезе на 28 јули 2023 година.

© Radio Bravo - Kumanovo