• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Ava Max – Million Dollar Baby (Браво Хит)

Million Dollar Baby” е песна на американската пејачка со албански корени Amanda Ava Koci или само Ava Max. Нумерата е објавена овој месец и е вториот официјален сингл од нејзиниот втор по ред студиски албум Diamonds & Dancefloors.

© Radio Bravo - Kumanovo