• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Avril Lavigne – Mercury In Retrogade (Премиера Хит)

Mercury In Retrograde” е песна на канадската пејачка Avril Lavigne објавена на 24 ноември 2022 година заедно со Deluxe Edition на нејзиниот 7-ми по ред студиски албум Love Sux. Нумерата за прв пат беше најавена во јули 2022 година за да на почетокот на ноември преку Twitter биде потврдено дека ке се најде на оваа издание.

© Radio Bravo - Kumanovo