• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Benson Boone – Cry (Премиера Хит)

Cry” е песна на американскиот пејач и мулти инструменталист Benson Boone. Композицијата е дел од неговиот дебитантски албум Fireworks & Rollerblades што излезе на 5 арил 2024 година преку издавачките куќи Night Street и Warner Records и веќе е во ТОП 5 листата во Нов Зеланд.

© Radio Bravo - Kumanovo