• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Beyoncé – Jolene (Браво Хит)

Jolene” е песна преработка снимена од Beyoncé и е дел од нејзиниот најнов студиски албум Cowboy Carter. Оргиналната нумера е на славната country пејачка Dolly Parton, која за прв пат ја објавува во 1973 година, а композицијата подоцна има многу преработки.

© Radio Bravo - Kumanovo