• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Beyoncé – Texas Hold ’em (Браво Хит)

Texas Hold ‘Em” е песна на американската пејачка Beyoncé од нејзиниот предстоен 11-ти студиски албум, кој засега го носи работниот наслов Act II. Нумерата е ко-водечки сингл заедно со “16 Carriages”. Композицијата беше изненадувањето на Super Bowl LVIII одржано на 11 февруари 2024 година каде беше премиерно изведена. а е издадена од страна на Parkwood Entertainment и Columbia Records.

© Radio Bravo - Kumanovo