• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Billie Eilish – TV (Браво Хит)

TV” е песна на 20 годишната мегаѕвезда Billie Eilish. Композицијата е објавена на 21 јули 2022 година заедно со “The 30th”, како дел од нејзиниот најнов музички проект насловен Guitar Songs.

© Radio Bravo - Kumanovo