• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Burna Boy Feat. Ed Sheeran – For My Hand (Браво Хит)

Burna Boy и Ed Sheeran се здружија и ја снимија нумерата “For My Hand”. Песната е последниот сингл и дел од најновиот студиски албум на Burna под име Love, Damini, а за неа е создаден и интересен видео спот.

© Radio Bravo - Kumanovo