• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Charlie Puth – Lipstick (Браво Хит)

Lipstick” е песна на американскиот пејач и текстописец Charlie Puth. Нумерата ќе биде дел од неговиот претстоен 4-ти по ред студиски албум, а е напишана од самиот пејач во соработка со Jacob Kasher Hindlin и неговите продуценти Happy Perez и Pop Wansel. Издавач на овој официјален сингл е Atlantic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo