• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Charlotte Sands – Spite (Премиера Хит)

Charlotte Sands е музичарка која започнува како припадник на rock punk групи. Својата соло кариера ја продолжува и во поп и електро водите и нејзината најнова песна и сингл е токму нумерата “Spite“.

© Radio Bravo - Kumanovo