• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Christine and the Queens Feat. 070 Shake – True love (Премиера Хит)

True love” е сингл на Héloïse Adélaïde Letissie односно Christine and the Queens снимен в соработка со американскиот рапер Danielle Balbuena попознат како 070 Shake. Песната ќе биде дел од 4-тиот албум на пејачката насловен како Paranoïa, Angels, True Love ко треба да излезе на пазарот на 9 јуни 2023 година.

© Radio Bravo - Kumanovo