• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Coldplay Feat. BTS – My Universe (Браво Хит)

Рок групата Coldplay оствари уште една успешна соработка, овојпат со бојбендот од Јужна Кореја Bangtan Boys или BTS и заеднички ја здадоа нумерата “My Universe“.

© Radio Bravo - Kumanovo