• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Conan Gray – Never Ending Song (Премиера Хит)

Американскиот пејач Conan Gray го издаде својот последен сингл со нумерата ‘Never Ending Song“. Композицијата најверојатно ќе биде дел од најновиот трет по ред студиски албум што треба да го наследи претходниот Superache од 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo