• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait (Браво Хит)

I Don’t Wanna Wait” е нумера на глобалната pop икона David Guetta снимена и објавена во соработка со групата OneRepublic. Композицијата беше премиерно изведена за време на нивниот заеднички настап на Ultra Music Festival во Мајами.

© Radio Bravo - Kumanovo