• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Dermot Kennedy – Something to Someone (Премиера Хит)

Something to Someone е најноватанумера на ирскиот пејач и автор Dermot Joseph Kennedy. Овој музичар е познат на јавноста од 2019 година по неговиот сингл “Outnumbered” и по пеењето во композицијата на италијанското електронско трио Meduza “Paradise” од 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo