• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Dua Lipa – Dance The Night (Браво Хит)

Dance the Night” е песна на пејачката Dua Lipa од Barbie: The Album, soundtrack-от на новиот филм Barbie. Композицијата е напишана од Lipa и Caroline Ailin, а е продуцирана од Andrew Wyatt и Mark Ronson, како и Picard Brothers. Издавачките Atlantic и Warner Records ја објавија оваа нумера како водечки сингл од овој soundtrack.

© Radio Bravo - Kumanovo