• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Dua Lipa – Illusion (Премиера Хит)

Illusion” е песна на Dua Lipa, издадена како официјален сингл од нејзиниот трет по ред студиски албум Radical Optimism што треба да зилезе на 3 мај 2024 година. Видео спотот е снимен во режија на Tanu Muino на локацијата на Piscina Municipal de Montjuïc во Barcelona.

© Radio Bravo - Kumanovo