• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran – 2 step (Премиера Хит)

2step” е песна на англискиот музичар Ed Sheeran од неговиот 5-ти по ред студиски албум од 2021 година наречен едноставно = . Композицијата е напишана од страна на Sheeran, David Hodges, Louis Bell и Andrew Wotman, а наш денешен Премиера Хит е ремиксот на оваа нумера со американскиот рапер Dominique Armani Jones попознат под псевдонимот Lil Baby објавен на 22 април 2022 година како 5-ти официјален сингл од албумот. Видео спотот е снимен во Киев, само неколку дена пред почетокот на војната во Украина.

© Radio Bravo - Kumanovo