• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Ed Sheeran – Boat (Премиера Хит)

Ed Sheeran објави нов емоционален сингл под име “Boat” заедно со соодветен видео спот. Песната ќе биде дел од неговиот претстоен албум кој ќе се вика Subtract, а видео спотот беше снимен на брегот на Велика Британија и режиран од Mia Barnes

© Radio Bravo - Kumanovo