• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Ed Sheeran – Curtains (Браво Хит)

Curtains” е песна на англискиот музичар Ed Sheeran од неговиот 5-ти по ред студиски албум насловен (“Subtract”). Албумот излезе на пазарот на 5 мај 2023 година преку издавачките куќи Asylum и Atlantic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo