• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Ed Sheeran – Eyes Closed (Премиера Хит)

Eyes Closed” е песна на англискиот пејач и автор Ed Sheeran. Нумерата е објавена на 24 март 2023 година Asylum и Atlantic Records како водечки сингл од неговиот 5-ти студиски албум (“Subtract”). Песната е веќе хит во Австралија

© Radio Bravo - Kumanovo