• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ed Sheeran – Overpass Graffiti (Премиера Хит)

Ed Sheeran ја објави својата најнова песна “Overpass Graffiti” веднаш по објавувањето на неговиот најнов албум = (Equals), преку Atlantic Records. Нумерата ја следи и интересен видео спот во режија на Jason Koenig.

© Radio Bravo - Kumanovo