• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Fall Out Boy – Hold Me Like a Grudge (Премиера Хит)

Hold Me Like a Grudge” е третата песна и воедно третиот сингл на американската rock група Fall Out Boy од нивниот осми студиски албум под наслов So Much (For) Stardust. Албумот и синглот беа објавени на 24 март 2023 годин, а нумерата беше премиерно изведена и во The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Fall Out Boy – Hold Me Like a Grudge |

© Radio Bravo - Kumanovo