• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Farruko Feat. Marshmello – Esta Vida (Премиера Хит)

Пејачот и авторот, добитник на многу интернационални музички награди познат под псевдонимот Marshmello се враќа на музичката сцена со најновата нумера “Esta Vida”. Композицијата е на шпански јазик и е снимена во соработка со порториканскиот рапер Carlos Efrén Reyes Rosado познат на сцената какао Farruko.

© Radio Bravo - Kumanovo