• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

FLO Feat. Missy Elliott – Fly Girl (Премиера Хит)

Fly Girl” е песна на британската женска група FLO снимена во соработка со нивната американска колешка Missy Elliott. Композицијата е првиот издаден материјал за групата во 2023 година, објавена е преку Island Records и е интерполација на песната на Elliott “Work It” од 2022-та.

© Radio Bravo - Kumanovo