• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Florence And The Machine – Dream Girl Evil (Премиера Хит)

Dream Girl Evil” е најновиот сингл на indie rock групата Florence and the Machine од од 5-тиот студиски албум Dance Fever , кој излезе на 13 мај 2022 година преку Polydor Records. Интересно е што насловната страна на албумот и музичките видеа за првите 4 сингла од него се дело на американскиот фотограф Autumn de Wilde.

© Radio Bravo - Kumanovo