• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Fontaines D.C. – Starburster (Браво Хит)

Starburster” е песна на post-punk групата Fontaines D.C. Нумерата е првиот сингл и материјал од нивниот нов проект ROMANCE, кој е снимена за XL Recordings и продуциран од James Ford, кој пак претходно има работено за Depeche Mode, Blur и Arctic Monkeys.

© Radio Bravo - Kumanovo