• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Fred again… – Danielle (smile on my face) (Браво Хит)

Fred John Philip Gibson е британски пејач, текстописец, мулти инструменталист, продуцент и ремиксер попознат под псевдонимот Fred again... Тој деновиве започна да го промовира својот трет албум Actual Life 3 што треба да излезе на 22 октомври и ја објави песната Danielle (smile on my face) како најавен сингл од него.

© Radio Bravo - Kumanovo