• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Gabry Ponte feat. Aloe Blacc – Can’t Get Over You (Премиера Хит)

GabrieleGabryPonte Италијанскот DJ,продуцент и радио личност најдобро познат како член на dance групата Eiffel 65, Gabriele “GabryPonte оствари соработка со американскиот пејач Egbert Nathaniel Dawkins III попознат како Aloe Blacc. Заедно ја снимија нумерата “Can’t Get Over You“, наш последен ноемвриски Премиера Хит за оваа година.

© Radio Bravo - Kumanovo