• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Galantis Feat. Hannah Boleyn – Little Bit Yours (Премиера Хит)

Меѓународно признатата музичка сензација Galantis ги здружи силите со британската пејачка и текстописец Hannah Boleyn во новата песна „Little Bit Yours“. Композицијата излезе како сингл на 22 ноември 2023 година преку издавачката куќа Big Beat Records.

© Radio Bravo - Kumanovo