• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Garbage – The Men Who Rule The World (Премиера Хит)

The Men Who Rule The World” е водечкиот сингл од седмиот студиски албум No Gods No Masters на американската група Garbage, кој треба да излезе на 11 јуни 2021 година. Композицијата е нивното прво објавено дело по албумот Strange Little Birds од 2016 година, а заедно со песната излезе и видео спот за неа режиран од чилеанскиот режисер, аниматор и сликар Javi MiAmor.

© Radio Bravo - Kumanovo