• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

George Ezra – Gold Rush Kid (Браво Хит)

Gold Rush Kid” е сингл на George Ezra од неговиот трет по ред студиски албум со исто име. Албумот и песната излегоа официјално на 10 јуни преку издавачката куќа Columbia Records.

© Radio Bravo - Kumanovo