• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Glass Animals – I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance) (Премиера Хит)

Британскиот indie rock бенд од Oxford, Glass Animals го издаде својот најнов сингл со песната “I Don’t Wanna Talk (I Just Wanna Dance)“. Нумерата се води дека е од нивниот трет студиски албум Dreamland и тоа како дел од + Bonus Levels 2.0, бидејки на оргиналното издание на албумот што излезе на 7 август минатата година неа воопшто ја немаше.

© Radio Bravo - Kumanovo