• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Green Day – Bobby Sox (Браво Хит)

Bobby Sox” е песна на американскиот rock бенд Green Day. Нумерата е трета од нивниот 14-ти студиски албум SAVIORS кој излезе на пазарот на 19 јануари 2024 година.

© Radio Bravo - Kumanovo