• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Harry Styles – As It Was (Годишен Браво Хит за 2022)

As It Was” е песна на англискиот пејач Harry Styles објавена преку Erskine и Columbia на 1 април 2022 година како водечки сингл од неговиот трет студиски албум Harry’s House . Композицијата е напишана од Styles во соработка со продуцентите Kid Harpoon и Tyler Johnson и со објавувањето се најде на врвот на UK Singles Chart, како и на местото бр. 1 во Австралија, Ирска, Нов Зеланд, Шведска, Швајцарија, Белгија и Литванија, а на Радио Браво е годишен Браво Хит за 2022 година,

© Radio Bravo - Kumanovo