• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jamie xx – Let’s Do It Again (Премиера Хит)

Продуцентот и DJ-от Jamie xx се враќа на клубската музичка сцена по 2 години со најновата нумера под име “Let’s Do It Again” .Оваа композиција воедно е неговиот прв соло сингл по “Idontknow” од 2020-тата, кој пак беше издаден по пауза од 5 години.

© Radio Bravo - Kumanovo