• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jason Derulo Feat. Kodak Black – Slidin’ (Премиера Хит)

Slidin’ е најновата соработка на американскиот пејач Jason Joel Desrouleaux попознат како Jason Derulo и неговиот сонародник, раперот со корени од Хаити Bill Kahan Kapri на сцената познат како Kodak Black. Песната е официјално објавена на 19 мај 2022 година, а е напишана и продуцирана од двајцата пејачи.

© Radio Bravo - Kumanovo